Híreink

Évzáró, Nyárünnep

Kedves Szülők, Kedves Diákok!

Szeretnénk veletek megosztani néhány előzetes információt a tanév utolsó ünnepéről. Idén új helyszínen, az Elektromos Sportpályán (Kiskúti út, az Állatkert háta mögött) kerül megrendezésre az Évzáró és a Nyárünnep, 2016. 06. 25-én szombaton.
Gyülekező a helyszínen a lelátónál 16.00-tól, autóval csak a főbejáratig lehet menni.

16.30 Évzáró
17.30 Nyárünnep
Játékok, próbák korosztályonként külön pályákon
19.00 Tűztánc és tűzugrás
20.00 Lakoma
21.00 Zárás (előtte pakolás, rendrakás)

A gyerekek virágkoszorúban érkeznek. Megjelenés játékra alkalmas ruhában (átöltözésre nincs lehetőség). A külsős helyszín miatt érdemes fejfedőt, bőséges folyadékot hozni, esetleg heverészéshez pokrócokat. A helyszínen büfét működtet a 11. osztály, így senki nem marad éhen a lakomáig. A hozott virágokat a virágkapu melletti vödrökbe lehet berakni. A lakomára készített süteményeket, italokat a lelátó mögötti melléképületben gyűjtjük össze. Családonként szeretnénk kérni 2 liter italt, egy tálca süteményt vagy szendvicset vagy idénygyümölcsöt. Mivel ezeket nem tudjuk hűvös helyen tárolni, kérjük, hogy kényes ételeket, krémes süteményeket ne hozzatok! Pohárról, tányérról mindenki maga gondoskodik.

A gyerek közül csak iskolánk jelenlegi diákjai ugorhatnak tüzet, a leendő elsősök, a kistestvérek nem. 

A külső helyszín miatt a gyerekek biztonsága elsődleges! FONTOS és komolyan veendő, hogy a gyerekek felügyelete az ünnep teljes időtartama alatt a szülők felelőssége! Természetesen a szervezéssel mi is segítünk abban, hogy minden rendben menjen.

Szeretettel Várunk Benneteket!

TK és a szervezőkKüldje tovább ismerősének!

Vissza


netsol.hu