ESEMÉNYEK

2022. november 16-án újra itt a lehetőség az ismerkedésre

Szeretetel várjuk az iskolába készülő kicsik szüleit 2022. november 16-án reggel, hogy ismerkedjünk, beszélgessünk! Reggel 8.00-tól az 1-4 évfolyamok életébe lesz lehetőség bepillantani, utána pedig beszélgetünk iskoláról, waldorf-pedagógiáról, gyerekekről.

Cím: 9027 Győr, Balassi utca 1

Gyülekező: 7.45-kor találkozunk az épület előtt, ahonnét együtt vonulunk fel a terembe. Kérünk minden kedves érdeklődő szülőt, hogy pontosan érkezzen! Köszönjük!

Nyílt Nap a győri Forrás Waldorf Gimnáziumban 2022. november 8-án

Diák vagy? Gyere, és éld át egy kis időre a waldorf gimisek mindennapjait! Szülő vagy? Tele vagy kérdésekkel? Itt az alkalom, hogy válaszokat kapj! Ismerkedj meg a waldorf szülői szerepekkel! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2022. november 8-án reggel 8.15 órától. Kérdés esetén a leendő osztálykísérőket ezen a címen éred el: osztalykiserok2023.28@gmail.com

Gimnáziumi Nyílt Nap

Iskolánkban októberben megkezdődik az a nyílt nap sorozat, melynek során igyekszünk bemutatni gimnáziumunkat a lehető legtöbb aspektusból az érdeklődő ifjak és szüleik számára.

Minden alkalomnak más lesz a témája, ezért érdemes és javasolt minden meghirdetett alkalmon részt venni a kedves érdeklődőknek.
Az idei első nyílt napunkat 2022. október 4-én, reggel 8.15-től tartjuk iskolánkban, Győrben, a Balassi Bálint utca 1. szám alatt, amire minden kedves érdeklődő családot szeretettel várunk.

Érdeklődő kérdéseiket az alábbi e-mail címre várjuk: osztalykiserok2023.28@gmail.com

Következő betekintési lehetőség gimnáziumunk életébe: 2022. november 8. 8.15

Közös Éneklés a Forrásban

Szeretettel várunk Benneteket egy feltöltődős, zenekarral kísért közös éneklésre Gimnáziumunk ének tanárával, Ritával. Elsősorban népdalokat fogunk énekelni, de iskolánk ünnepeihez kapcsolódó dalok is sorra kerülnek. Nem az énektudás számít elsősorban, hanem az együttlét, a közös élmény. Az esemény nyilvános, várunk mindenkit szeretettel.

ESEMÉNYNAPTÁR

November

No Events

December

No Events

Január

No Events

X